• : +90505 470 90 00
About Us

About Us

ABOUT US:
HotelGuideTurkey.com: Holiday Hotels Guide and Hotel Announcements Site, ÇLK Reklam Ltd. Sti. is owned and operated by ÇLK Advertising company. Please! .. PLEASE READ CAREFULLY the "Service Contract",  "Disclosures", "Privacy Policy", "Cookie Policy" and "Distance Sales Agreement" before using our site! IF YOU USE OUR WEBSITE, YOU ARE CONSIDERED HAVE ACCEPTED THE AGREEMENT.

Dear Facility Officers and Visitors;
 We would like to inform you about the Holiday Hotels Guide and Hotel Ads site HotelGuideTurkey.com and  ÇLK Advertisement Company. "Turkey's Most Comprehensive and Biggest Holiday Accommodation Directory and Classifieds Site Hotel with the slogan" HotelGuideTurkey.com 
 Aim of this site,
It is to bring you together with the member facilities registered on our site, holiday agencies and the company or facility promotion records created by them on our site, as well as the holiday opportunities and services they have created and offered for sale through our site.
There is no transaction on our site with Credit Card or Debit Card. Your credit and debit card information and passwords are not required for the facilities you have agreed on creating your ORDERS on our site. Your credit or debit card information is never asked and requested from the facilities or holiday agencies on our site. HotelGuideTurkey.com and ÇLK Reklam Ltd. Sti. As, there are no commercial agreements (such as receiving shares or commissions from reservations or sales, etc.) between us and other members of our site, apart from their membership to our site. When you want to get more information about the Holiday Hotels and their Agents and services registered on our site and to make reservations, please contact the advertisement or advertisement owner hotel or agency officials directly with the reservation processes and conditions and the payment terms of your reservation amount. HotelGuideTurkey.com and ÇLK Reklam Ltd. Sti. does not have any knowledge or research about registered member Holiday Hotels and Holiday Agents and their services and their special payment terms.
* Please search the Hotel or Facility from which you will make reservation through other channels. Do not make a reservation without making detailed research.
- Before the purchase decision, whether the preferred tourism facility is certified by the Ministry of Culture and Tourism, how many stars the tourism facilities have, you can check from the sites www.kulturturizm.gov.tr and https://yigm.ktb.gov.tr/TR-9579/turizm-tesisleri.html It is important to inquire about information about travel agencies at www.tursab.org.tr.
- Checking that the address, title and contact information are included on the websites of the travel agency or tourism facility and that the websites are registered in ETBİS (Electronic Commerce Information System), especially in the contracts signed by distance, especially through social media or advertisements transmitted by text message. It is considered that travel agencies should prefer their own website instead of sales.
* Please check Tourism & Travel Agents' and PoE status from absolute to itself TÜRSAB before making reservations (Turkey Travel Agents Association www.tursab.org.tr/acenta-sorgulama) If you want to investigate and inquire necessarily from other channels. Do not make a reservation without making detailed research.
HotelGuideTurkey.com or ÇLK Reklam Ltd. Sti. NO HOTEL RESERVATION!
Dear Facility Authorities;
There are 3 types of membership options for you at HotelGuideTurkey.com.
1- Standard Membership (It is a trial membership and it is free for three months. You can publish up to 5 ads free of charge.),
2- Paid Silver Membership (300 TL + VAT / year and you can publish a company and 100 ads annually.),
3- Paid Gold Membership (600 TL + VAT / year and you can publish a company and 250 ads annually.)
You can place an advertisement for your discounts and reservation campaigns and service promotion ads from HotelGuideTurkey.com.
There are many sites on the internet that can add your facility information. However, most of these sites operate only in the form of a hotel directory. Customers search for your campaigns and services in search engines, not hotel names. Hotel guide and service ads work together on HotelGuideTurkey.com. For this reason, HotelGuideTurkey.com will provide serious benefits in the availability of your hotel with your services through search engines.
Also;
The advertisements and advertisements that we will publish from search engines and social media sites will also support your hotel and its products and services to be reached through HotelGuideTurkey.com.
The legal obligations regarding the content, correctness, completeness and integrity of all the content, opinions and information created by our member firms or other members or yours on HotelGuideTurkey.com belong to our member company or other registered members or visitors. HotelGuideTurkey.com and its managers are not responsible and cannot be held responsible for the wrongness, deficiency or violation of the rules regulated by this content. HotelGuideTurkey.com and its managers or ÇLK Reklam Ltd. Sti. and their managers cannot be shown as a party in any way. Our Member Firms or Visitors or Clients of our Member Firms have to deal with each other's problems and disputes.
BURSA COURTS AND EXECUTIVE DEPARTMENTS are authorized in all disputes between users of our site and in cases of unlawfulness against us, and if our site is used for purposes such as malicious purposes and fraud, fraud and similar purposes. In the event that it is understood or suspected that our site is used for malicious purposes or malicious purposes, or for fraudulent, fraudulent and similar purposes, any legal or criminal action is filed against those who are suspected or used. Anyone who uses our site is HotelGuideTurkey.com and therefore ÇLK Reklam Ltd. Sti. is responsible.

ÇLK REKLAM SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ;

     It was established in Bursa in 2011 and still continues its activities. Our company conducts advertisement, advertisement services and e-commerce on the Internet. As engineering services, it provides engineering and consultancy services directly in the field of mining and map, or in conjunction with other authorized companies.
     Inquiries from search engines that our tourism and export companies can introduce their companies, hotels, facilities, products and services to the world under English domain names in an organization, and that the English domain names related to their sectors have not been used to date, we saw and decided to open these websites. First of all, we have started the necessary studies to purchase the relevant domain names and create our sites. We aim to increase and improve their number for each sector in the future.
     Our Mission :
     To produce exemplary projects in accordance with world-class advertising and promotion technologies, and to become an increasingly popular advertisement, advertisement, organization and E-Commerce company in the field of Internet Advertising and E-Commerce with the projects it produces.
      Our Vision :
     To create and develop environments that will contribute to the domestic and foreign trade potentials by introducing our companies' products, services, trade and companies to their locations, our country and the world.
03/09/2020
COMPANY MANAGER
Mustafa ÇELİK 

WE USE COOKIES ON OUR SITE!
Dear Visitor;
Cookies are used in "HotelGuideTurkey.com" to show personal content and advertisements to visitors, to perform traffic analysis on them and to understand visitor usage habits. In the event that the Information Notice is turned off and "HotelGuideTurkey.com" continues to be used, it is accepted that you consent to the use of Cookies in "HotelGuideTurkey.com". You also agree to our "Privacy Policy" and the supplement "Our Cookie Policy" described below!
Our Privacy Policy:
As HotelGuideTurkey.com, in order to provide better service to our visitors and users of our site, "Privacy Policy" and "Cookie Policy", which is the attachment of this Policy, expresses the security preferences that may be the priority of our visitors and users. and we took into account their rights.
The main feature of our "Privacy Policy" is to express all the rules and procedures defined in terms of security.
Our "Privacy Policy" (hereinafter referred to as "Policy" below) was prepared by HotelGuideTurkey.com (hereinafter referred to as "Our Site" below).
SAFETY IN SHOPPING:
There is no bank or credit card shopping application on our "site". Therefore, the use of your card information and passwords is not necessary for "Our Site". Under any circumstances, your bank or credit card information and passwords will never be asked from you and you will not be asked. Do not share this information with anyone.
STANDARD SECURITY WALLS:
Our "Site" servers, which are protected by standard firewalls, are designed to keep your information safe and to protect it from other internet users. SSL certificate and standard firewalls work together to protect your personal information and ensure your security.
"OUR SITE" INSIDE AND OUTSIDE DATA SECURITY:
It is not possible to access your card information and passwords by any person, institution or organization, including "Our Site", through "Our Site", since debit cards or credit cards and passwords are not used for shopping transactions in a secure environment on our "Site".
Your Name and Surname, Address, e-mail, TC Identity Number or Tax Number and Telephone Number and other contact information, correspondence, accounting system, tax office, or request for order, communication and invoice transferred as a result of the online transaction. In the event that they are not delivered to any person, institution or organization other than the State Institutions authorized to examine them and our employees related to this business and are taken under protection. A legal process is initiated to take all kinds of legal and criminal proceedings against those who try to obtain this information confidentially outside of legal ways or who acquire it or export it.
WHICH RIGHTS DO OUR VISITORS AND USERS OF WEBSITE HAVE?
In accordance with Article 11 of the Law on the Protection of Personal Data No. 6698, our visitors and users of our "Site" are related to themselves by applying to our "Site",
Learning whether personal data is processed,
If personal data is processed, requesting information about it,
Learning the purpose of processing personal data and whether they are used in accordance with its purpose,
To know the third parties to whom personal data are transferred domestically or abroad,
Requesting correction of personal data in case of incomplete or incorrect processing and requesting notification of the transaction performed within this scope to third parties to whom personal data is transferred,
Despite the fact that it has been processed in accordance with the provisions of the Law and the relevant Law, requesting the deletion or destruction of personal data in case the reasons requiring its processing disappear and requesting the notification of the transaction made within this scope to third parties to whom the personal data has been transferred,
To object to the emergence of a result against the person by analyzing the processed data exclusively through automated systems,
It has the right to demand that the loss be compensated if it is damaged due to the processing of personal data in violation of the Law.
When such rights are communicated by personal data owners in writing or via their registered e-mail address, they will in any case be evaluated within 30 (Thirty) days. Although it is essential that no fee is requested regarding the requests, "Our Site" reserves the right to charge a fee on the fee schedule determined by the Personal Data Protection Board.
CHANGES IN AGGREMENT AND "POLICY":
Our "Site" aims to provide a detailed explanation about the use of Cookies to our visitors and users of our "Site" and to inform them about Cookie preferences. In this regard, it is accepted that consent to the use of Cookies is granted if the Cookie information warning on "Our Site" is closed and if our site continues to be used.
Our Cookie Policy forms an attachment to our "Policy".
Our Cookie Policy:
Dear visitor; In order to serve you better, we include cookies on our website "HotelGuideTurkey.com". As long as you use our Site, you accept our Privacy Policy and Cookie Policy. As long as you continue, you are deemed to have accepted cookies.
Our HotelGuideTurkey.com Cookie Policy (hereinafter briefly referred to as "Our Policy").
Like many websites, Cookies are used in our "Site" to display personal content and advertisements to visitors, to perform traffic analysis on our site and to understand visitor usage habits. "Our Site" is prepared to explain this "Policy", "Cookies" on our "Site" and how we can manage our visitors' preferences in this regard.
What is a Cookie?
Cookies are very small text files, usually letters and numbers, saved by websites you visit on your computer or other devices such as smart phones or tablets. Cookies do not contain personal data about visitors, such as name, gender or address.
Cookies are created by the servers that manage the website you visit. Thus, when the visitor visits the same page, the server can understand this. Cookies can be compared to website owners showing identity cards showing that the same visitor is visiting the site again.
You can find more detailed information about cookies from search engines.
Which Cookies Are Used?
Cookies are classified according to their intended use, life and owners.
According to the Usage Purposes, "Our Site" uses verification cookies, advertising cookies, analytical cookies, personalization cookies, targeting cookies and technical cookies.
Permanent Cookies and Visitor Cookies are used on our "Site" according to their Lifetime. Persistent cookies remain on the visitors' devices for varying periods of time. Visitor cookies are deleted when the visitor leaves the site.
According to the Owner, "Our Site" cookies and third party cookies are used. "Our Site" cookies are managed by "Our Site". Different companies manage third-party cookies.
Why are Cookies Used?
Cookies are used according to the purpose scopes described below.
It is used to perform the basic functions required for the "Site" to work. For example; It is used to enter your order or contact information and create your order or contact.
It is used to increase the functionality of our "Site" and to provide ease of use. For example; It is used to remember search queries of visitors who visit our "Site" or to link to third party search engines and social media activities.
It is used to analyze our "Site" and improve its performance. For example; It is used to determine the number of visitors visiting our "Site" and to make performance adjustments accordingly or to make it easier for our visitors to find what they are looking for.
"Our Site" uses cookies to perform personalization, targeting and advertising activities. For example; It is used to display advertisements related to our visitors' interests or to increase those products through the pages and products displayed by our visitors.
How are Cookie Preferences Managed?
It is extremely important for our "Site" that our visitors can freely use their preferences regarding the collection of their personal data. However, it is not possible to manage preferences for cookies that are mandatory for our "Site" to work. Also, we remind you that if some cookies are turned off, various functions of our site may not work.
Information on how our visitors can manage their preferences for Cookies used on our "Site" is as follows.
Our visitors have the opportunity to customize their preferences for cookies by changing the browser settings on which they view our site. If the browser it is using offers these possibilities, it is possible to change the preferences for Cookies through the browser settings. Thus, although the browser may differ depending on the possibilities offered by the browser, data owners have the opportunity to prevent the use of cookies, choose to be warned before the use of cookies, or disable or delete some cookies. Although the preferences in this subject vary depending on the browser used, the preferences related to cookies should be made for each device that our visitor accesses our site.
Our visitors can use the settings menu of their mobile device to manage cookies via their Mobile devices.
Changes in Consent and "Our Policy":
With "Our Site", "Our Policy", it aims to give its visitors a detailed explanation about the use of cookies and inform their visitors about their cookie preferences. In this regard, we use "Cookies" on our "Site"! It is accepted that you consent to the use of Cookies in "Our Site" if the information warning is closed and "Our Site" continues to be used.
The possibility of changing the cookie preferences of our visitors is always reserved. "Our Site" may change the terms of "Policy" and / or "Our Policy" at any time. The current "Policy" and / or "Our Policy" come into force on the date of publication.
All kinds of disputes between the parties and the malicious use of our "Site" and BURSA COURTS AND EXECUTIVE OFFICES are authorized in all matters.
03/09/2020
ÇLK REKLAM ORGANİZASYON MÜHENDİSLİK SAN. VE TİC. LTD. Sti.
Trade Registry No: 75557
Yeşilova Mah. Küçükçamlıca Sk. No: 21 / A Osmangazi-BURSA
Postal Code: 16250
GSM & WhatsApp:  +90505 470 90 00
E-mail: mstfclk16@gmail.com
Company Manager
Mustafa CELIK

Dear Visitors and Members' ATTENTION!
There is no HOTEL RESERVATION IS NOT PERFORMED ON THE HOTEL HOLIDAY GUIDE AND HOTEL ADVERTISEMENT on SITE HotelGuideTurkey.com. PLEASE! .. For more information about reservations, hotel information, postings and advertisements or to make reservations, contact the registered facility officials who created and published the relevant advertisement or advertisement HotelGuideTurkey.com does not have any information on this subject.
THERE IS NO INVOICE-FREE AND BARGAINING METHOD MEMBERSHIP, ADVERTISING, DOPING, SHOWCASE AND ADVERTISEMENTS.

The legal obligations regarding the content, accuracy and completeness of all content, opinions and information created by our tourism facilities or other members and visitors and advertisers on HotelGuideTurkey.com belong to the facility, member, advertiser or visitor. HotelGuideTurkey.com and its managers are not responsible and cannot be held responsible for the wrongness, deficiency or violation of the rules regulated by this content. Disputes between our members, visitors, advertisers and customers, and in the courts, your HotelGuideTurkey.com and their managers cannot be shown as parties. The parties have to deal with their problems and disputes among themselves.
BURSA COURTS and EXECUTIVE DEPARTMENTS are authorized in case of dispute between the parties and malicious use of our site.

DISTANCE SALE AGREEMENT:
We DO NOT RECEIVE AND DON'T MAKE A PAYMENT ON A CREDIT OR BY DEPARTMENT ON OUR SITE! .. Your credit and debit card information and passwords are not required for us during the creation and payment of your MEMBERSHIP, ADVERTISING, DOPING AND SHOWCASE ORDERS. .
You can pay your MEMBERSHIP, ADVERTISEMENT, ADVERTISING DOPING AND SHOWCASE ORDER PAYMENTS to our BANK ACCOUNT, which we have specified below, from your mobile account, cash machine, banks, Ziraat Bank branches or PTT.
"BANK TRANSFER" is your only payment method for MEMBERSHIP, ADVERTISING, ADVERTISING DOPING AND SHOWCASE orders. Your Bank or Credit Card information and Passwords are not used on our site. It is never asked by you and asked from our company.
After completing your MEMBERSHIP, ADVERTISING, ADVERTISING DOPING AND SHOWCASE ORDER request via HotelGuideTurkey.com, inform us of your order information, along with your order number, which is automatically given on the system, via our WhatsApp line +90505 470 90 00. Orders not reported from WhatsApp will not be answered! FOR YOUR ATTENTION! .... Our company has no communication line other than GSM (WhatsApp) line (+90505 470 90 00) for your orders described above. For your safety, do not respect others and do not contact other numbers. DON'T FORGET to register our GSM communication line number +90505 470 90 00 to your phone book and WhatsApp communication line under the name "ÇLK REKLAM" !.
Regarding your orders described above, our firm's "....... numbered order" has been approved by our company on the GSM line (+90505 470 90 00). DO NOT PAY our bank account without the confirmation message. Our bank account is explained below.
After you receive our APPROVAL Message and then pay for your order, PAYMENT DECORATION IMAGE AND INVOICE ORGANIZATION INFORMATION (Full Name, Full Name, Invoice Address with your Company ID, Tax Office and Tax Number) +90505 470 90 00 Please send us on our WhatsApp line! After your payment is displayed in our bank account, which we have explained below, your order or orders are APPROVED and the E-Invoice is issued and sent to your e-mail address.
All content, opinions and information created by members or visitors on HotelGuideTurkey.com are correct, complete and immutable, and the legal obligations regarding their publication belong to the member or visitor who creates the content. HotelGuideTurkey.com and its managers are not responsible and cannot be held responsible for the wrongness, incompleteness or violation of the rules regulated by this content, opinions and information. Disputes between our members, visitors and customers, and in courts, HotelGuideTurkey.com and their managers cannot be shown as parties. The parties have to deal with their problems and disputes among themselves.
BURSA COURTS and EXECUTIVE DEPARTMENTS are authorized in case of dispute between the parties and malicious use of our site.
For LIVE SUPPORT, you can call our GSM line +90505 470 90 00 every day between 10:00 and 18:00.
OUR BANK ACCOUNT TRANSFER / EFT INFORMATION: (Attention! .. We do not have any other bank account numbers.)
T. C. ZIRAAT BANK
Branch: Ulucami / BURSA Branch
Branch Code: 677
Account No: 94024848-5001
IBAN NO: TR34 0001 0006 7794 0248 4850 01
Account Name: ÇLK REKLAM ORG. LTD. Sti.
All of our members who place an order and purchase our membership package, advertisement, doping, showcase, announcement and other paid services from HotelGuideTurkey.com, are deemed to have accepted these "Distance Sales Agreement" in advance.
03/09/2020
ÇLK Reklam Org. Singing. ve Tic. Ltd. Sti.
Trade Registry No: 75557
Address: Yeşilova Mah. Küçükçamlıca Sk. No: 21-A Osmangazi / BURSA
Postal Code: 16250
COMPANY MANAGER
Mustafa CELIK

HAKKIMIZDA:
HotelGuideTurkey.com : Türkiye Tatil Otelleri Rehberi ve Tatil İlanları Sitesi, ÇLK Reklam Ltd. Şti. ne aittir ve ÇLK Reklam şirketi tarafından işletilmektedir. Lütfen!.. Sitemizi kullanmadan önce, bu sayfamızda yer alan "Açıklamalarımız"ı, "Gizlilik Politikamız"ı, "Çerez Politikamız"ı ve "Mesafeli Satış Sözleşmemiz"i sonuna kadar DİKKATLİ OLARAK OKUYUNUZ!  SİTEMİZİ KULLANDIĞINIZ SÜRECE BUNLARI KABUL ETMİŞ SAYILIRSINIZ!..
Değerli Tesis Yetkilileri ve Ziyaretçilerimiz;
Sizi. faaliyete geçirdiğimiz Türkiye Tatil Otelleri Rehberi ve Tatil İlanları sitesi HotelGuideTurkey.com ve firmamız ÇLK Reklam Şirketi hakkında bilgilendirmek istiyoruz. "Türkiye'nin En Kapsamlı Tatil Otelleri Rehberi ve Tatil İlanları Sitesi" sloganı ile hayata geçirdiğimiz HotelGuideTurkey.com; un AMACI,
Sizi, sitemize kayıtlı üye oteller ile ve bunların sitemiz üzerinde kendilerinin oluşturduğu firma veya tesis tanıtım kayıtları ile ve yine kayıtlarını kendilerinin oluşturdukları  ve sitemiz üzerinden ilan yoluyla satışa sundukları tatil imkanları ve hizmetleri ile buluşturmaktır.
Sitemiz Üzerinde Kredi Kartı veya Banka Kartı ile işlem yapılmamaktadır. Kredi ve Banka Kartı bilgileriniz ve şifreleri sitemiz üzerinde SİPARİŞLERİNİZİ oluşturma sırasında anlaşma yaptığınız tesisler için gerekli değildir. Kredi kartı veya banka kartı bilgileriniz, sitemize üye tesisler veya tatil acenteleri tarafından size hiç bir zaman sorulmaz ve sizden istenmez.  HotelGuideTurkey.com ve ÇLK Reklam Ltd. Şti. olarak, sitemiz üyesi tesisler ve tatil acenteleri ile sitemize üyeliklerinin dışında aramızda  herhangi bir ticari (rezervasyonlardan veya satışlarından pay veya komisyon alma ve benzeri gibi) anlaşma yoktur. Sitemizde kayıtlı oteller ve hizmetleri hakkında burada gösterilenden daha fazlası için bilgi almak ve rezervasyon yapmak istediğinizde ve rezervasyon süreçleri ve şartları ile rezervasyon tutarınızın ödeme şartlarını doğrudan ilan veya reklam sahibi otel yetkilileri ile görüşünüz. HotelGuideTurkey.com ve ÇLK Reklam Ltd. Şti. nin kayıtlı üye oteller ve de bunların hizmetleri ile kendilerine ait özel ödeme şartları hakkında hiç bir bilgisi ve araştırması yoktur. 
* Rezervasyon yapacağınız Otel veya Tesisi başka kanallardan da mutlaka araştırınız. Detaylı araştırma yapmadan rezervasyon yapmayınız.
* Rezervasyon  yapmadan önce  tercih edilen turizm tesisinin Kültür ve Turizm Bakanlığından belgeli olup olmadığının, turizm tesisinin kaç yıldız sahibi olduğu www.kulturturizm.gov.tr  ve https://yigm.ktb.gov.tr/TR-9579/turizm-tesisleri.html  adreslerinden sorgulayıp öğrenebilirsiniz.
* Rezervasyon yapacağınız Turizm ve Seyehat Acentelerinin, Kendisini ve Yetki Belgesi Durumunu rezervasyon yapmadan önce  mutlaka TÜRSAB'dan  (Türkiye Seyehat Acenteleri Birliği www.tursab.org.tr/acenta-sorgulama )  Sorgulayınız ve başka kanallardan da mutlaka araştırınız. Detaylı araştırma yapmadan rezervasyon yapmayınız.
HotelGuideTurkey.com veya ÇLK Reklam Ltd. Şti. tarafından OTEL, TESİS veya TUR REZERVASYONU YAPILMAMAKTADIR!

Değerli Tesis Yetkilileri;
HotelGuideTurkey.com da sizin için 3 tip üyelik seçeneği bulunmaktadır.
1- Standart Üyelik, ( Deneme üyeliği olup üç ay süreli ve ücretsizdir. En fazla 5 ilan ücretsiz yayınlayabilir siniz.),
2- Ücretli Silver Üyelik (300 TL+KDV/yıl olup yılda bir tesis ve 100 ilan yayınlayabilir siniz.),
3- Ücretli Gold Üyelik (600 TL+KDV/yıl olup yılda bir tesis ve 250 ilan yayınlayabilir siniz.)
Yukarıda açıklanan üyelik paketleri ile HotelGuideTurkey.com dan, indirim ve rezervasyon kampanyalarınız ile hizmet tanıtım ilanlarınız için ilan kategorilerinden ilanınıza uygun olanı seçip ilanınızı yayınlayabilirsiniz. Tüm ilan kategorilerinde ilan yayınlama hakkınız vardır. 
İnternet ortamında tesis bilgilerinizi ekleyebilecek bir çok site mevcuttur. Ancak, bu sitelerin çoğu sadece tesis rehberi şeklinde faaliyet yapmaktadır, Müşteriler, arama motorlarında tesis isimlerini değil kampanyalarınız ve hizmetlerinizi aramaktadır. HotelGuideTurkey.com da otel rehberi ile hizmet ilanları birlikte çalışmaktadır. Bu nedenle arama motorları vasıtasıyla hizmetleriniz ile tesisinizin bulunabilirliğinde HotelGuideTurkey.com ciddi faydalar sağlayacaktır.
Ayrıca;
Arama motorları ve sosyal medya sitelerinden vereceğimiz reklam ve ilanlar da tesisiniz  ile hizmetlerine HotelGuideTurkey.com üzerinden ulaşılmasına destek olacaktır.
HotelGuideTurkey.com da yer alan üye tesis veya diğer üyelerimizin veya ziyaretçilerimizin oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler bu içeriği oluşturan üye tesise veya diğer kayıtlı üyelerimize veya ziyaretçiye aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerindeki yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından HotelGuideTurkey.com ve yöneticileri hiç bir şekilde sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. HotelGuideTurkey.com a Üye tesisler, ziyaretçilerimiz ve müşterileri ile arasında ki her türlü uyuşmazlıklar da ve ayrıca, birbirleriyle olan aralarındaki davalık durumlarında da mahkemelerde HotelGuideTurkey.com ve yöneticileri veya ÇLK Reklam Ltd. Şti. ve yöneticilerini hiç bir şekilde taraf olarak gösteremezler ve kendi aralarındaki sorunlarını veya uyuşmazlıklarını kendi aralarında halletmek zorundadırlar.
HotelGuideTurkey.com kullanıcılarının birbirleri ile olan arasındaki her türlü anlaşmazlıklar da ve tarafımıza karşı yapılan hukuksuzluk durumlarında, sitemizin kötü niyet ve kötü amaçla veya sahtekarlık, dolandırıcılık ve benzeri gibi amaçlar için de kullanılması halinde cezai ve hukuki her konuda BURSA MAHKEMELERİ ve İCRA DAİRELERİ yetkilidir. Biri veya birileri tarafından HotelGuideTurkey.com un kötü niyet veya kötü amaçla veya sahtekarlık, dolandırıcılık ve benzeri gibi amaçlar için kullanıldığının anlaşılması veya kullanıldığından şüphe duyulması halinde şüphe duyulanlar veya kullananlar hakkında her türlü hukuki ve cezai dava derhal açılır. HotelGuideTurkey.com u kullanan herkes HotelGuideTurkey.com ve dolayısıyla da ÇLK Reklam Ltd. Şti. ne karşı sorumludur.

 ÇLK REKLAM SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ ; 

     2011 yılında Bursa da kurulmuş ve halen faaliyetlerini devam ettirmektedir. Firmamız İnternet ortamında reklam, ilan hizmetleri ve E-ticaret yapmaktadır. Mühendislik hizmetleri olarak da madencilik ve harita alanında doğrudan veya bu konu ile ilgili yetkili diğer firmalarla birlikte mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.
     Turizm ve ihracat firmalarımızın  bir organizasyon içerisinde özellikle İngilizce olarak  firmalarını, otellerini, tesislerini, ürünlerini ve hizmetlerini İngilizce alan adları altında dünyaya tanıtabileceği tanıtım ve reklam sitelerinin bugüne kadar yeterince yapılmamış veya hiç yapılmamış olduğunu ve sektörleriyle ilgili İngilizce alan adlarının da kullanılmadığını arama motorlarından yaptığımız sorgulamalar da gördük ve bu web sitelerini açmaya karar verdik. Öncelikli olarak ilgili alan adlarını satın alıp bu sitelerimizi oluşturmak için gerekli çalışmalara başladık. Gelecekte her sektör için bunların sayısını arttırmayı ve geliştirmeyi hedefliyoruz. 
     Misyonumuz :
     Dünya standartlarında gelişen reklamcılık ve tanıtım teknolojilerine uygun örnek projeler üretmek, ürettiği projeler ile İnternet Reklamcılığı ve E-Ticaret konusunda gittikçe gelişen reklam, ilan, organizasyon ve E-Ticaret firması olmaktır.
      Vizyonumuz :
     İnternet ortamında firmalarımızın ürünlerini, hizmetlerini, ticaretlerini ve firmalarını bulundukları yere, ülkemize ve tüm dünyaya tanıtıp, iç ve dış ticaret potansiyellerine katkıda bulunacak ortamlar oluşturmak ve geliştirmektir.

14.08.2020

ŞİRKET MÜDÜRÜ
Mustafa ÇELİK 

SİTEMİZDE ÇEREZ KULLANIYORUZ!
Değerli Ziyaretçimiz;
"HotelGuideTurkey.com" da ziyaretçilerine kişisel içerik ve reklam göstermek, üzerinde ki trafik analizini gerçekleştirmek ve ziyaretçi kullanım alışkanlıklarını anlamak amacıyla Çerezler kullanılmaktadır. Bilgilendirme Uyarısının Kapatılması ve "HotelGuideTurkey.com" un kullanılmaya devam edilmesi halinde "HotelGuideTurkey.com" da Çerez kullanımına rıza gösterdiğiniz kabul edilmektedir. Ayrıca, aşağıda açıklanan "Gizlilik Politikamız" ve eki "Çerez Politikamız"ı da kabul etmiş sayılırsınız!
Gizlilik Politikamız:
HotelGuideTurkey.com olarak, ziyaretçilerimize ve sitemiz kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek için "Gizlilik Politikamız" ı ve bu Politikamızın eki olan "Çerez Politikamız" ı, güvenlik açısından tanımlanan tüm kural ve prosedürleri ifade edecek şekilde, en başta ziyaretçilerimiz ve sitemiz kullanıcılarının olabilecek güvenlik tercihlerini ve haklarını da dikkate alarak oluşturduk.
"Gizlilik Politikamız"ın temel özelliği, güvenlik açısından tanımlanan tüm kural ve prosedürleri ifade etmektir.
"Gizlilik Politikamız" (aşağıda kısaca "Politika" olarak anılacaktır.), HotelGuideTurkey.com (aşağıda kısaca "Sitemiz" olarak anılacaktır.) tarafından hazırlanmıştır.
ALIŞVERİŞTE GÜVENLİK:
"Sitemiz" üzerinde banka kartı ve kredi kartı ile alışveriş uygulaması bulunmamaktadır. Bu nedenle kart bilgileriniz ve şifrelerinin kullanılması "Sitemiz" için gerekli değildir. Banka kartı veya kredi kartı bilgileriniz ve şifreleri hangi şart altında olursa olsun sizden hiçbir zaman ve hiçbir şekilde istenmez ve de size sorulmaz. Bu bilgilerinizi hiçbir kimseyle paylaşmayınız.
STANDART GÜVENLİK DUVARLARI:
Standart güvenlik duvarları tarafından korunan "Sitemiz" sunucuları bilgilerinizi güvenli tutmak ve diğer internet kullanıcılarından korumak amaçlı tasarlanmıştır. SSL sertifikası ve standart güvenlik duvarları birlikte çalışarak şahsi bilgilerinizi koruma altına alır ve güvenliğinizi sağlar.
"SİTEMİZ" İÇİ VE DIŞI VERİ GÜVENLİĞİ:
"Sitemiz" de güvenli ortamda yapacağınız alışveriş işlemlerinde banka kartı veya kredi kartı ve şifreleri kullanılmadığı için "Sitemiz" üzerinden "Sitemiz" de dahil, hiçbir kişi, kurum veya kuruluş tarafından kart bilgilerinize ve şifrelerine ulaşılması mümkün değildir.
Online işlemin bir sonucu olarak aktarılan sipariş, iletişim ve fatura düzenlenebilmesi için sitemize girmiş olduğunuz Adınız ve Soyadınız, Adres, e-posta, Kimlik Numaranız veya Vergi Numaranız ve Telefon Numaranız ve diğer iletişim bilgileriniz, yazışmalarımız, muhasebe sistemimiz, vergi dairemiz, veya istenmesi halinde bunları incelemeye yetkili Devlet Kuruluşları ve bu işimizle ilgili çalışanlarımız dışında hiçbir kişiye, kuruma veya kuruluşa ulaştırılmaz ve koruma altına alınır. Bu bilgilerinizi yasal yollar dışında gizliden elde etmeye çalışanlar veya elde edenler veya bunları dışarı aktaranlar hakkında her türlü hukuki ve cezai işlem yapılması için yasal süreç başlatılır.
ZİYARETÇİLERİMİZ VE "SİTEMİZ" KULLANICILARI HANGİ HAKLARA SAHİPTİR ?
6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu' nun 11. Maddesi uyarınca ziyaretçilerimiz ve "Sitemiz" kullanıcıları, "Sitemiz" e başvurarak kendileri ile ilgili,
Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
Kişisel verilerin işlenme amacını  ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmesi halinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
Kanun ve ilgili Kanun hükümlerine göre uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
Kişisel verilerin Kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.
Söz konusu haklar, kişisel veri sahipleri tarafından yazılı olarak ya da kayıtlı elektronik posta adresi üzerinden iletildiğinde her halükarda 30 (Otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte "Sitemiz" Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkını saklı tutar.
RIZA VE "POLİTİKA" DA Kİ DEĞİŞİKLİKLER:
"Sitemiz", "Politika" mız ile ziyaretçilerimize ve "Sitemiz" kullanıcılarına Çerez kullanımı konusunda detaylı açıklama sunmayı ve Çerez tercihleri konusunda bilgilendirmede bulunmayı hedeflemiştir. Bu bakımdan, "Sitemiz" de yer alan Çerez bilgilendirme uyarısının kapatılması ve sitemizin kullanılmaya devam edilmesi halinde Çerez kullanımına rıza verildiği kabul edilmektedir.
Çerez Politikamız, "Politika" mızın ekini oluşturur.
Çerez Politikamız:
Değerli ziyaretçimiz; size daha iyi hizmet verebilmek için sitemiz "HotelGuideTurkey.com" da çerezlere yer veriyoruz,  Sitemizi kullandığınız sürece Gizlilik Politikamız ve Çerez Politikamız 'ı kabul etmektesiniz. Devam ettiğiniz sürece çerezleri kabul etmiş sayılmaktasınız.
HotelGuideTurkey.com Çerez Politikamız (aşağıda kısaca "Politikamız" olarak kullanılacaktır.) HotelGuideTurkey.com (aşağıda kısaca "Sitemiz" olarak anılacaktır.) tarafından hazırlanmıştır ve "Sitemiz" in "Gizlilik Politikamız" ın ekini oluşturmaktadır.
Bir çok web sitesi gibi, "Sitemiz" de ziyaretçilere kişisel içerik ve reklam göstermek, sitemiz üzerinde ki trafik analizini gerçekleştirmek ve ziyaretçi kullanım alışkanlıklarını anlamak amacıyla Çerezler kullanılmaktadır. "Sitemiz" bu "Politikamız" ı "Sitemiz" de hangi çerezlerin kullanıldığını ve ziyaretçilerimizin bu konudaki tercihlerini nasıl yönetebileceğimizi açıklamak amacıyla hazırlanmıştır.
Çerez ( "Cookie" ) Nedir ?
Çerezler, ziyaret ettiğiniz Web siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla bilgisayarınıza ya da akıllı telefon veya tablet gibi diğer cihazlarınıza kaydedilen ve genelde harf ve rakamlardan oluşan çok küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaretçilere ilişkin isim, cinsiyet veya adres gibi kişisel verileri içermezler.
Çerezler, ziyaret ettiğiniz Web sitesini yöneten sunucular tarafından oluştururlar. Böylelikle ziyaretçi aynı sayfayı ziyaret ettiğinde sunucu bunu anlayabilir. Çerezler Web sitesi sahiplerine aynı ziyaretçinin siteyi yeniden ziyaret ettiğini gösteren kimlik kartlarına benzetilebilir.
Çerezler konusunda daha fazla detaylı bilgiyi arama motorlarından araştırıp bulabilirsiniz.
Hangi Çerezler Kullanılmaktadır ?
Çerezler kullanım amaçları,, kullanım ömürleri ve sahiplerine göre sınıflandırılır.
Kullanım Amaçlarına Göre, "Sitemiz" de doğrulama çerezleri, reklam çerezleri, analitik çerezler, kişiselleştirme çerezleri, hedefleme çerezleri ve teknik çerezler kullanılmaktadır.
Kullanım Ömürlerine Göre, "Sitemiz" de Kalıcı Çerezler ve Ziyaretçi Çerezleri kullanılmaktadır. Kalıcı çerezler değişen sürelerle ziyaretçilerin cihazlarında kalmaktadır. Ziyaretçi çerezleri, ziyaretçinin siteyi terk etmesiyle birlikte silinir.
Sahibine Göre, "Sitemiz" çerezleri ve üçüncü taraf çerezleri kullanılmaktadır. "Sitemiz" çerezleri "Sitemiz" tarafından yönetilir. Üçüncü taraf çerezleri ni farklı firmalar yönetmektedir.
Çerezler Neden Kullanılmaktadır ?
Çerezler aşağıda açıklanan amaç kapsamlarına göre kullanılır.
"Sitemiz" in çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek için kullanılır. Örneğin; Sipariş veya İletişim bilgilerinizi girip siparişinizi veya iletişiminizi oluşturabilmeniz için kullanılır.
"Sitemiz" in işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığını sağlamak için kullanılır. Örneğin; "Sitemiz" i ziyaret eden ziyaretçilerin arama sorgularının hatırlanması veya üçüncü taraf arama motorları ve sosyal medya faaliyetlerimize bağlantı sağlamak için kullanılır.
"Sitemiz" i analiz etmek ve performansını arttırmak için kullanılır. Örneğin; "Sitemiz" i ziyaret eden ziyaretçilerimizin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması veya ziyaretçilerimizin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması için kullanılmaktadır.
"Sitemiz"  çerezleri, kişiselleştirme,, hedefleme, ve reklamcılık faaliyetlerini gerçekleştirmek için kullanır. Örneğin; ziyaretçilerimizin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden ziyaretçilerimizin ilgi alanları ile ilgili reklam gösterilmesi veya o ürünlerin arttırılması için kullanılır.
Çerez Tercihleri Nasıl Yönetilir ?
Ziyaretçilerimizin kendilerine ait kişisel verilerin toplanabildiği konusunda tercihlerini serbestçe kullanabilmesi "Sitemiz" için son derece önemlidir. Bununla birlikte, "Sitemiz" in çalışması için zorunlu olan çerezler konusunda tercih yönetimi mümkün olmamaktadır. Ayrıca bazı çerezlerin kapatılması halinde sitemizin çeşitli fonksiyonlarının çalışmayabileceğini hatırlatırız. 
Ziyaretçilerimizin "Sitemiz" de kullanılan  Çerezlere dair tercihlerini ne şekilde yönetebileceğine ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir.
Ziyaretçilerimiz, sitemizi görüntüledikleri tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkanına sahiptir. Eğer kullanmakta olduğu tarayıcı bu imkanları sunmaktaysa, tarayıcı ayarları üzerinden Çerezlere ilişkin tercihlerini değiştirmek mümkündür. Böylelikle tarayıcının sunmuş olduğu imkanlara göre farklılık gösterebilmekle birlikte, veri sahiplerinin çerezlerin kullanılmasını engelleme,  çerez kullanımından önce uyarı almayı tercih etme veya bazı çerezleri devre dışı bırakma veya silme imkanları bulunmaktadır. Bu konudaki tercihler kullanılan tarayıcıya göre değişiklik göstermekle birlikte çerezlerle ilgili tercihlerin ziyaretçimiz in  sitemize erişim sağladığı her bir cihaz için ayrı ayrı yapılmasını gereklidir.
Ziyaretçilerimiz, Mobil cihazları üzerinden çerezleri yönetmek için mobil cihazının ayarlar menüsünü kullanabilir.
Rıza ve "Politikamız" da ki Değişiklikler: 
"Sitemiz", "Politikamız" ile ziyaretçilerine çerez kullanımı konusunda detaylı açıklamada bulunmayı ve ziyaretçilerini çerez tercihleri konusunda bilgilendirmeyi amaçlamıştır. Bu bakımdan "Sitemiz" de yer alan "Çerez Kullanıyoruz!" bilgilendirme uyarısının kapatılması ve "Sitemiz" in kullanılmaya devam edilmesi halinde "Sitemiz" de Çerez kullanımına rıza gösterdiğiniz kabul edilmektedir. 
Ziyaretçilerimizin çerez tercihlerini değiştirme imkanı her zaman saklıdır. "Sitemiz", "Politika" ve/veya "Politikamız" hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel "Politika" ve/veya "Politikamız" yayınlandığı tarihten itibaren yürürlüğe girer.
Taraflar arasında ki her türlü uyuşmazlıklar ve "Sitemiz" in kötü niyetle kullanılması hali ve de her konuda BURSA MAHKEMELERİ VE İCRA DAİRELERİ yetkilidir.

14.08.2020   

ÇLK REKLAM ORGANİZASYON MÜHENDİSLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Ticaret Sicil No: 75557
Yeşilova Mah. Küçükçamlıca Sk. No:21/A Osmangazi-BURSA
Posta Kodu: 16250
GSM & WhatsApp : 0505 470 90 00
E-mail:   mstfclk16@gmail.com
Şirket Müdürü
Mustafa ÇELİK

Değerli Ziyaretçilerimiz ve Üyelerimizin DİKKATİNE!
HotelGuideTurkey.com; Türkiye Otel Rehberi ve Tatil İlanları Sitesinde OTEL VEYA TUR REZERVASYONU YAPILMAMAKTADIR. LÜTFEN!.. Rezervasyon, tesis bilgileri, ilanları ve reklamları hakkında daha fazla bilgi edinmek veya rezervasyon yapmak için ilgili ilanı veya reklamı oluşturup yayınlayan kayıtlı tesis yetkilileri ile görüşünüz. Bu konuda HotelGuideTurkey.com un hiçbir bilgisi yoktur.

FATURASIZ VE PAZARLIK USULÜ ÜYELİK, REKLAM, DOPİNG, VİTRİN VE İLAN SATIŞIMIZ YOKTUR!.... 

HotelGuideTurkey.com da yer alan üyelerimiz olan turizm tesislerinin veya diğer üyelerimiz ve ziyaretçiler ile reklam verenlerin oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan bu üye tesise, üyeye, reklam verene veya ziyaretçiye aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerindeki yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından HotelGuideTurkey.com ve yöneticileri hiç bir şekilde sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. Üyelerimizin, ziyaretçilerimiz, reklam verenlerin ve müşterileri ile arasında ki uyuşmazlıklar da ve mahkemelerde HotelGuideTurkey.com ve yöneticileri taraf olarak gösterilemez. Taraflar sorunlarını ve uyuşmazlıklarını kendi aralarında halletmek zorundadır.
Taraflar arasında ki anlaşmazlık ve sitemizin kötü niyetle kullanılması halinde ve de her konuda BURSA MAHKEMELERİ ve İCRA DAİRELERİ yetkilidir.

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ:
Sitemiz Üzerinden Kredi Kartı veya Banka Kartı ile Ödeme ALINMAMAKTADIR VE YAPILMAMAKTADIR!.. Kredi ve Banka Kartı bilgileriniz ve şifreleri ÜYELİK, REKLAM, İLAN DOPİNG VE VİTRİN SİPARİŞLERİNİZİ oluşturma ve ödemesini yapma sırasında bizim için gerekli değildir ve bizim tarafımızdan da hiç bir zaman sorulmaz ve istenmez. 
ÜYELİK, REKLAM, İLAN DOPİNG VE VİTRİN SİPARİŞİ ÖDEMELERİNİZİ, aşağıda belirttiğimiz BANKA HESABIMIZA mobil hesabınızdan, bankamatikten, bankalarınız dan, Ziraat Bankaları Şubelerinden veya PTT den HAVALE / EFT yaparak ödeyebilirsiniz.
ÜYELİK, REKLAM, İLAN DOPİNG VE VİTRİN siparişleri için tek ödeme yönteminiz " BANKA HAVALESİ " dir. Banka veya Kredi Kartı bilgileriniz ve Şifreleri sitemiz üzerinde kullanılmaz. Firmamız tarafından da hiç bir zaman size sorulmaz ve sizden istenmez.
ÜYELİK, REKLAM, İLAN DOPİNG VE VİTRİN SİPARİŞ talebinizi HotelGuideTurkey.com üzerinden tamamladıktan sonra sipariş bilgilerinizi, sistem üzerinden otomatik olarak verilen sipariş numaranız ile birlikte +90 505 470 90 00 no.lu WhatsApp hattımız üzerinden bize bildiriniz. WhatsApp dan bildirilmeyen siparişlerine cevap verilmez!  DİKKATİNİZE !....  Yukarıda açıklanan siparişleriniz için firmamızın  ( 0505 470 90 00 ) no.lu GSM ve WhatsApp hattından başka hiç bir iletişim hattı yoktur. Güvenliğiniz için başkalarına itibar etmeyiniz ve başka numaralar ile iletişime geçmeyiniz. Telefon rehberinize ve WhatsApp iletişim hattınıza 0505 470 90 00 No.lu  GSM iletişim hattımızı "ÇLK REKLAM" adıyla kayıt etmeyi UNUTMAYINIZ!.
Yukarıda açıklanan siparişleriniz ile ilgili olarak firmamızın, ( 0505 470 90 00 ) nolu GSM hattından  " ....... nolu siparişiniz firmamız tarafından onaylanmıştır." şeklinde ONAY mesajı gelmeden, kesinlikle banka hesabımıza ÖDEME YAPMAYINIZ! Banka hesabımız aşağıda açıklanmıştır.
ONAY Mesajımızı aldıktan sonra siparişinizin ödemesini yapıp, ÖDEME DEKONTU GÖRÜNTÜSÜ VE FATURA DÜZENLEME BİLGİLERİNİZİ ( Adınız Soyadınız, T.C. Kimlik No veya Firma İseniz Firma Adı, Vergi Dairesi ve Vergi Numarası ile Fatura Adresinizi eksiksiz olarak) +90505 470 90 00 no.lu WhatsApp hattımızdan bize iletiniz! Ödemeniz aşağıda açıkladığımız banka hesabımızda görüntülendikten sonra siparişiniz veya siparişleriniz ONAYLANIR ve E-Faturası da düzenlenip e-posta adresinize gönderilir.
HotelGuideTurkey.com da yer alan üyelerin veya ziyaretçilerin oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan üyeye veya ziyaretçiye aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından HotelGuideTurkey.com ve yöneticileri hiç bir şekilde sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. Üyelerimizin, ziyaretçilerimiz ve müşterileri ile arasında ki uyuşmazlıklar da ve mahkemelerde HotelGuideTurkey.com ve yöneticileri taraf olarak gösterilemez. Taraflar sorunlarını ve uyuşmazlıklarını kendi aralarında halletmek zorundadır.
Taraflar arasında ki anlaşmazlık ve sitemizin kötü niyetle kullanılması halinde ve de her konuda BURSA MAHKEMELERİ ve İCRA DAİRELERİ yetkilidir.
CANLI DESTEK için  her gün saat 10.00 - 18.00 arasında 0505 470 90 00 no.lu GSM hattımızı arayabilirsiniz.
BANKA HESABIMIZ HAVALE/EFT BİLGİLERİ: ( Dikkatinize!.. Bundan başka banka hesap numaramız yoktur.)
T.C. ZİRAAT BANKASI
Şubesi:    Ulucami / BURSA Şubesi
Şube Kodu:   677
Hesap No:    94024848-5001 
IBAN NO:    TR34 0001 0006 7794 0248 4850 01
Hesap Adı:   ÇLK REKLAM ORG. LTD. ŞTİ.
Sitemiz, HotelGuideTurkey.com dan üyelik paketi, reklam, doping, vitrin, ilan ve diğer ücretli hizmetlerimizden sipariş veren ve bunları satın alan tüm üyelerimiz bu "Mesafeli Satış Sözleşmesi" şartlarını peşinen kabul etmiş sayılır.

14.08.2020 

ÇLK Reklam Org. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Ticaret Sicil No: 75557
Adres: Yeşilova Mah. Küçükçamlıca Sk. No:21-A Osmangazi/BURSA
Posta Kodu: 16250

ŞİRKET MÜDÜRÜ
Mustafa ÇELİK